上傳資料 賺現金
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)
試卷
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)01
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)02
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)03
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)04
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)05
還剩22頁未讀, 繼續閱讀
下載需要5學貝
免費下載這份資料?
加入資料籃8.5折
立即下載

2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一)

展開
這是一份2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題及答案(一),共27頁。試卷主要包含了 B等內容,歡迎下載使用。

聽力部分
I. 聽對話,選答案(共10小題,計10分)
第一節 聽下面10段對話,每段對話后有一個問題,讀兩遍,請根據每段對話的內容和后面的問題,從所給的三個選項中選出最恰當的一項。
1. What time is the next train t Lndn?
A. 8:43. B. 9:00. C. 9:30.
2. What can we learn frm this cnversatin?
A. The wman des nt want t g t the mvies.
B. The man is t tired t g t the mvies.
C. The wman is happy t g t the mvies.
3. Where des this dialgue prbably happen?
A. In a shp.B. At schl.C. In a hspital.
4. What is the wman ding?
A. Cleaning the huse.
B. Visiting a city.
C. Ding sme shpping.
5. Where is Mike nw?
A. Canada. B. China. C. Australia.
6. What is Jhn ging t buy fr his grandparents?
A. Apples. B. Bananas. C. Pears.
7. Hw will they g hme?
A. By bus. B. By car. C. On ft.
8. Which subject des the man like best?
A. Math. B. English. C. Histry.
9. Where will they meet?
A. At the schl gate.B. At the bus stp.C. At the gate f the park.
10. What day is it tday?
A. Tuesday.B. Wednesday.C. Thursday
第二節 聽下面兩段對話,每段對話后有幾道小題,請根據每段對話的內容和后面的問題,從所給的三個選項中選出最恰當的一項。每段對話讀兩遍。
聽第11段對話,回答第11、12小題。
11. Hw lng will the hliday be?
A. Tw days.B. Three days.C. Fur days.
12. What is Tina ging t d during the hliday?
B. G t the beach.C. Visit the museum.A. G hiking and camping.
聽第12段對話,回答第13至15小題。
13. What happened t the man?
A. He didn’t g hme last night.
B. He was angry with his friend.
C. His wife was angry with him.
14. Why did the man cme hme late last night?
A. He had a lt f wrk t d.
B. He met an ld friend.
C. He went t lk fr her wife.
15. What did the man’s wife ask him t d?
A. T cme back hme early.
B. T bring his friend hme.
C. T have a heart t heart talk.
II . 聽獨白,填信息(共5小題,計10分)
本題你將聽到一段獨白,讀兩遍。請根據所聽內容,用單詞或短語完成下列各題。(每空限填一個單詞)
Dlphins live in grups, and ___________ _________ each ther in their wn language.
Dlphins’ brains are nearly the same as human’s, s they are the cleverest__________.
Dlphin have___________, and eat fish.
Dlphins can grw t abut _________ _________ lng.
Dlphins are ___________ t peple.
= 3 \* ROMAN III.完形填空(共20小題,計20分)
第一節:閱讀下面短文,按照句子結果后的語法性和上下文連貫的要求,從各小題的四個選項中選出一個最佳答案,使短文連貫完整。(共10小題,計10分)
I finished middle schl in the 1970s. I still remember that the ld years were the_ 21__ time f my life. At that time, as a girl, I hated it when my parents asked me__ 22_ abut my prblems ,which made me uncmfrtable. I als remember many times when Mr. Templat, my teacher, wuld take me aside and talk t me. He had a special way f finding ut_ 23_ Every time he talked with me, I felt better. He was a teacher I will never frget.
He had _24_ way f making his classes enjyable. We always gt the highest _ 25_ in math in ur grade with his teaching. _26_ there was a big wrld ball game n the radi, we wuld drp everything and he wuld put the game n s we culd all enjy it.
lt is true that _27_ tings n TV r frm adults abut wrld prblems makes them scared. Nw it is termism(恐怖主義) .Back in my teen years it was the Cld War .It wrried me s much that I thught each day wuld be my last. Mr. Templat knew hw much his students _28_ .He pened the subject up t discussin. He gave us a way t express _29_ fears and helped us understand war and plities(政治).
When I think back t thse special days, I appreciate(感念) that he helped me g_ 30_ such a difficult time in my life.
21. A. hard B. hardest C. happy D. happiest
22. A. plite B. plitely C. direct D. directly
23. A. what is the prblem B. what the prblem is
C. what was the prblem D. what the prblem was
24. A./ B.a C. an D. the
25. A. result B. results C. mark D. marks
26. A. Unless B. Until C. If D. Thugh
27. A. learn B. learned C. learning D. will learn
28. A. truble B. are trubled C. trubled D. were trubled
29.A. we B. us C. ur D. urs
30. A. against B. away C. ver D. thrugh
第二節:閱讀下面一篇短文,理解大意,然后從各小題的四個選項中選出一個最佳答案,使短文連貫完整。(共10小題,計10分)
A by was sent by his parents t a barding (寄宿) schl. Befre ging t the barding schl, the by was the_ 31_ student in his class .He was at the tp in every cmpetitin. But the by changed after leaving hme and attending the barding schl. His grades started drpping, He hated being in a grup. He was___ 32_ all the time.
His parents started _33_the by. S his dad decided t g t the barding schl and talk with him. They sat by the lake near the schl. The father started t ask him sme abut his classes, teachers and sprts. After sme time his dad said, “Dear, d yu knw_35_ I'm here tday?”
The by answered back, "T check my__ 36 _?”
"N, n," his dad__ 37_ "I'm here t tell yu that yu are the mst imprtant persn fr me. I want t see yu happy. I dn't care abut grades. I care abut yu. I care abut yur happiness YOU ARE MY LIFE.”
These wrds made the by's eyes fill___ 38___ tears. He hugged his dad. They didn’t say __39 _t each ther fr a lng time. The by knew there was smene n this Earth wh cared fr him__ 40_. Tday this yung man is in cllege and is at the tp f his class. N ne has ever seen him sad!
31. A. fastest B. wrst C. best D. healthiest
32. A. excited B. lnely C. active D. hnest
33. A. calling n B. lking fr C. finding ut D.wrrying abut
34. A. agreements B. reasns C. questins D.lessns
35. A. when B. where C. hw D. why
36. A. grades B. grups C. sprts D. health
37. A. read B. replied C. wrte D. thught
38. A. with B. up C. in D. ut
39. A. nthing B. smething C. anything D.everything
40.A. hardly B. quickly C. heavily D. deeply
IV.閱讀理解(共15小題,計20分)
第一節:閱讀A、B、C、三部分內容,從各小題所給的四個選項中選出能回答所提問題或完成所給句子的一個最佳答案。(共10小題,計15分)
A
Animals grw up in different ways. Sme newbrn animals are helpless but their mthers prtect them. A newbrn kangar is very small. It is nly a few centimeters lng. It clses its eyes and desn't have hair. It stays safe in its mther's puch(育兒袋) fr a lng time. A newbrn mnkey can nt walk. It is mther carries it everywhere.
Other baby animals can walk sn after they're brn. They learn t run with their mthers when danger is near. A baby zebra can run, an hur after it is brn.
Sme baby animals are brn in a place that is safe. Baby wlves are usually brn in big hles with little light. Other baby animals are brn in the pen. A baby elephant is ften brn n pen land.
Animals that drink their mthers' milk are called mammals. A mther bear's milk is rich. Baby bears have milk fr a few mnths. This is the same with baby zebras. As baby animals grw, they need slid(固體的) fd Baby lins eat what their mther can catch!
41. Accrding t the passage, many newbrn animals need their mthers' help because the babies can't_
A. lk after themselves
B. cat any fd
C. walk by themselves
D. run by themselves
42. Baby wlves are usually brn in a(an)______
A. pen
B. bright
C. safe
D. small
43 Newbrn animals’ main fd is___________.
A .mther's milk
B. slid fd
C. smaller animals
D. whatever can be caught
B
44. Brad Li seemed t tell us that his hst parents ______.
A. were very active B. were very kind C. felt lnely D. felt unhappy
45. Which f the fllwing shws America was a big culture shck fr Brad Li?
a. Peple used a lt f idims.
b. He stayed with a hst family in a small twn.
c. His hst family always had dumplings fr meals.
d. Students are nt required t wear unifrms at schl.
A. a; c B. b; d C. a; d D. b; c
46.Hw did Vanessa react (反應) when she saw the snw fr the first time?
A. She was dying when she gt ut and played with it.
B. She was afraid f death t get ut and play with it.
C. She wanted very much t get ut and play with it.
D. She was t nervus t get ut and play with it.
47.The best wrd t describe the tw writers’ experiences in anther cuntry is “______”.
A. unsuccessful B. cmfrtable C. unfrgettable D. tiring
C
Peple ften think f the Nrth Ple(北極) and the Suth Ple as similar frzen(冰凍的)wastelands.They are bth places with very cld temperatures and few peple live there.Hwever,the Nrth and Suth Ples are nt much alike as peple may imagine.
The Nrth Ple has n land,nly thick ice.Temperatures seldm g abve 32°F,at which water turns int ice.Mst f the time,it stays belw zer.In winter temperatures are usually as lw as-30°F.
Althugh cnditins were very pr,peple tried fr many centuries t reach the Nrth Ple.Abut 100years ag,tw men,Rbert Peary and Mathew Hensn,were able t get t this envirnment full f trubles and difficulties.They reached the Nrth Ple n March 8th,1909.It was really a hard trip fr them.
There are few things mre dangerus than crssing the Arctic(北極圈) n ft.Peple wh stayed there may face many prblems:very cld temperatures,sudden strms,and even hunger.Mst f the area is uninhabited.Few peple can live in such a difficult place.
Peple might think that with such lw temperatures fr mst f the year,the ice wuld be thick and hard.Hwever,this is nt true in the Arctic.The mvement f the cean water under the ice may ften cause many different changes n the surface.Smetimes the ice breaks int tw pening lanes f water(水道) called “leads".Anyne wh falls int a lead can be frzen t death in a few minutes.
48.Accrding t the passage,what happened abut 100years ag?
A.Tw men succeeded in getting t the Nrth Ple.
B.Temperatures in the Nrth Ple went abve 32°F.
C.The envirnment in the Nrth Ple suddenly became wrse.
D.The Nrth Ple changed int thick ice because f the temperatures.
49.The underlined wrd "uninhabited" prbably mean in Chinese?
A.with bad climate
B.in great danger
C.with great difficulty
D.with n peple living in
50.The reasn fr the ice t break int tw pening lanes f water is___.
A.that the temperature suddenly drps
B.that the water under the ice is frzen
C.that the cean water under the ice mves
D.that the surface is cvered with lts f ice
第二節:根據短文內容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。(共5小題,計5分)
D
We spend abut ne-third f ur lives asleep. This may sund like a lt f time, but it is nt wasted. Our bdies need sleep t stay healthy. Nt getting enugh sleep can make us sick.
51_____________
The immune system prtects the bdy frm diseases and infectins(傳染). Nt getting enugh sleep hurts this prtective system.
The May Clinic is a research hspital in the United States. Its website explains that when we sleep ur bdies prduce prteins(蛋白質) that supprt sleep and help us fight infectins. They add that infectin-fighting antibdies(抗體) are reduced during perids when yu dn't get enugh sleep.
Hw much sleep is enugh?
T stay in gd health, experts at the May Clinic say that adults shuld get 7 t 8 hurs f sleep. Teenagers need 9 t 10 hurs. 52__________
53_________ By the time we reach ur 50s, the average persn has lst 50 percent f their ability t have a restful sleep. These peple als have truble fling asleep and staying asleep thrugh the night. Frm middle age n, they say these prblems nly get wrse, and they can influence ur health.
54________
●Yu're always hungry r yu've gained weight.
●Yu have truble making decisins.
●Yu have truble remembering things.
●_55_____________________
●Yu are having truble seeing.
第二部分(共55分)
V.完成句子(共5小題,計10分)
根據所給漢語意思 用單詞成短請完成下列英文句子。
56杰克,現在去整理你的床鋪。
Jack, g and________________________ nw.
57你能看到樹林中的那棟房子嗎?
Can yu see the huse_________________________?
58.這位著名的科學家于昨夜與世長辭。
______________________________passed away last night.
59.保護環境是每個公民的義務。
It's everyne's duty t________________________.
60.不幸的是,他遲到了10分鐘,因此不能參加競賽。
___________________,he was ten minutes late, s he culd nt take part in the cntest.
VI.短文填空(共10小題,計10分)
用方框中所給單詞的適當形式填空,使短文完整正確。(每個單詞僅限用次,每空只填一個單詞).
think, quick, daughter, disappear, sweet, tw, share they, apple, lse
A father and his daughter were flying a kite in the park. The yung daughter was a little bit tired, s they tk break n the bench(凳子). When the daughter saw an ld man selling 61.____, she asked her father t buy her an apple. Her father didn't bring much mney with him, but it was enugh t buy tw apples. S he did, and gave bth f 62.____ t his daughter,smiling.
His daughter held ne apple in her left hand and the ther in the right hand. Then the father asked her if she culd 63__ ne f the apples with him. When the girl heard this,she quickly tk a bite(咬) frm ne apple. And befre her father culd speak,she 64.___ tk a bite frm the65__apple.
The father was surprised. He wndered what mistake he made s that his daughter acted in such a greedy(貪婪的) way. He was 66.___ in thught. Perhaps he was just 67._____ t much, his daughter was t yung t understand abut sharing and giving. A smile 68.__ frm his face.
Suddenly,his daughter with an apple in her left hand said. “Daddy,have this ne! It is much juicier an69.__.”Her father was speechless. He felt bad abut making the judgment(判斷) s quickly frm his 70.__ behavir. But his smile cme back knwing why his daughter quickly tk a bite frm each apple.
Dn't judge anything r draw a cnclusin(結論) t quickly.Always spare sme mre time t understand things better.
= 7 \* ROMAN VII.任務型閱讀(共5小題,計10分)
閱讀下面短文,根據短文內容,完成下列各題。
Class Aflat is a Canadian schl n a tall ship! The ship is 210 feet lng and 30 feet wide, and it can take up t sixty students. The classrms are well-equipped and cmfrtable, and there’s even a library! It isn’t necessary t knw anything abut sailing----students can learn n the ship.
Nt all the students are Canadian. There’s usually a mix f natinalities. This year, there are als students frm Mexic, the US, Germany, and Turkey. There’s a mix f ages t. There are high schl students sixteen t eighteen years ld, and first-year cllege students.
The teachers design special study prgrams fr each student. Because the schl is a ship , yu can d sme exciting classes,fr example, Marine Bilgy (studying the animals and plants in the sea) and Histry f Gegraphy curses abut the places yu visit. Students als learn all abut sailing!
Students dn’t just study. They must als clean, ck and sail the ship. In their free time, students can rest, read, r watch a mvie. In the evening, they relax with friends and have club meetings.
Every sixteen t twenty days, the ship stps in a prt fr three t six days. In prt th ere’s lts fr the students t d-- hmestays, camping trips , museum turs, cultural events, hiking , etc. They als g bating and d ther water sprts. Parents can meet up with the students in ne prt every term.
Students als take part in tw vlunteer prgrams in Senegal and the Dminican Republic. They help lcal families in different ways, fr example, with basic health matters r starting a business. Students learn hw, with just a little mney and time, they can make changes that imprve ther peple’s lives.
71.What des the secnd mainly tell us?
It’s mainly abut ________________________________________f the schl.
72 .What can students learn in Marine Bilgy class?
They can learn________________________________.
73 Besides studying, students als have t___________________ n the ship.
74. Why are students required t take part in the vlunteer prjects?
Because they can learn_________________________________________.
75. What is the passage mainly abut?
It is mainly abut_________________________________.
= 8 \* ROMAN VIII.補全對話
根據下面對話中的情境,在每個空白處填入一個適當的語句,使對話恢復完整。
A: Hi, Jasn.Wuld yu like t cme t my hme this weekend?
B:81______________________________.What are we ging t d?
A: We're ging I play chess n Saturday mrning and I am ging t ck ndles fr yu.
B: Are yu jking? 82._________________________________
A: Of curse I can. I've learned cking n TV.
B:83.________________________ _?
A: I have learned it fr tw days .My parents have been away n business s I ck by myself.
B:84.____________________________?
A: They will cme back next week. During these days, I have t d a lt f things alne.
B: I'm sure yu will have a special experience. That's als a gd chance fr yu t learn t be independent
A:85.______________________
B: See yu then.
A: See yu.
IX書面表達(共1題,計15分)
生活中失敗在所難免,重要的是失敗之后不氣餒。請根據提示內容,以“A failed experience”為題,寫一篇短文,讀一談自己一次失敗的經歷。
提示語: What happened?
Hw did yu feel?
What did yu learn frm the experience?
What did yu d t make it better?
要求:1.參考提示語,可適當發揮;
2.語句通順,意思連貫,書寫工整;
1文章不得出現任何真實信息(姓名、校名和地名等)
4.詞數:不少于70詞
A failed experience
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_
聽力材料
I. 聽對話,選答案。
1. M: Excuse me. What time is the first train t Lndn?
W: 8:30, but yu can’t catch this train. There is ne every 30 minutes.
2. M: Cca, wuld yu like t g t the mvies with me after dinner?
W: Well, I’ll g if yu really want me t. But I’m rather tired.
3. M: Take this medicine three times a day, and yu’ll be all right.
W: Thanks a lt.
4. M: Welcme t ur city. I hpe yu have a great jurney here.
W: Thank yu.
5. M: Where is Mike? I haven’t seen him fr a lng time.
W: He has gne t Canada with his parents.
6. W: What are yu ging t d this afternn, Jhn?
M: I want t visit my grandparents, and I’ll buy them sme bananas.
7. M: We have n mney and the last bus has gne. Hw can we g hme?
W: Dn’t wrry. Tm will drive hme frm wrk at this time. We can ask him fr a ride.
8. W: I’m interested in math. Hw d yu like it?
M: I think it’s as bring as English. Histry is my favrite.
9. M: Where shall we meet?
W: Oh, we’ll meet at the gate f the park befre ging t the bus stp.
10. W: Why nt g t visit the Science Museum tday, James?
M: I’m afraid we can’t. It is nly pen frm 2 t 5 n Wednesday afternn.
W: Yu mean yu have t wait until tmrrw?
M: I think s.
聽第11段對話,回答第11、12小題。
W: Hi, Lewis! I’m s glad the hliday is finally here.
M: Me t. We’ve gt three days in a rw t enjy.
W: S, where’re yu ging?
M: I dn’t have any plans yet. Hw abut yu, Tina?
W: We’re ging hiking and camping in the muntains.
M: That sunds exciting!
W: Wuld yu like t jin us?
M: Hmm, let me think abut it. I’ll let yu knw later.
聽第12段對話,回答第13至15小題。
W: Yu lk sad. What’s the matter?
M: My wife was very angry with me.
W: Srry t hear that. What was she angry abut?
M: I came hme very late last night. I met an ld friend f mine.
W: Didn’t yu tell her abut that?
M: Yes, I did. But she just wuldn’t listen t me. She said that she hated when I came hme late.
W: Then, yu shuld have a heart t heart talk with her.
M: But she just wants me t cme back hme befre seven.
II 聽獨白,填信息。
Dlphins are animals in the sea. They live in grups,and speak t each ther in their wn language. In this way,they are like many ther animals. but dlphins are very different frm almst all land animals. Their brains are nearly the same size as humans,s they are the cleverest animals. And they live fr twenty t thirty years. Dlphins have teeth, and eat fish.They can grw t abut nine meters lng. Their nse is very lng. Like sme ther animals, dlphins use sund t find their way.They make sund t talk t each ther and t help find fd.Dlphins are friendly t peple. They ften save peple in the sea. S many peple like them.
2021年陜西省初中學業水平考試英語模擬試題答案(一)
第一部分(30分)
I.聽對話, 選答案
1-5 BACBA 6-10 BBCAA 11-15 BACBA
16.speak t 17.animals 18.teeth 19.nine meters 20.friendly
第二部分(筆試)(90分)
III.完形填空
21.B 22.D 23.D 24.B 25.D 26.C 27.C 28.D 29.C 30.D
31.C 32 B 33.D 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A 39.C 40.D
41.A 42.C 43A 44.B 45.C 46.C 47.C 48.A 49.D 50.C
51.G 52.A 53.E 54.F 55.B
56 make yur bed 57 in the frest 58 This famus scientist
59 prtect the envirnment 60 Unluckily
apples62.them63.share64.quickly 65.secnd 66.lst67.Thinking 68.disappeared 69.sweeter70.daughter’s
the students 72.the animals and plants in the sea73.Clean, ck and sail74. Hw t help thers
75.a Canadian schl n a tall ship, it is called Class Aflat
76.Sure
77.Can yu ck ndles?
78.Hw lng have yu learned it
79.When will they cme back
80.That’s right.
IX.書面表達(共1小題,計15分)
聽力材料
I. 聽對話,選答案。
1. M: Excuse me. What time is the first train t Lndn?
W: 8:30, but yu can’t catch this train. There is ne every 30 minutes.
2. M: Cca, wuld yu like t g t the mvies with me after dinner?
W: Well, I’ll g if yu really want me t. But I’m rather tired.
3. M: Take this medicine three times a day, and yu’ll be all right.
W: Thanks a lt.
4. M: Welcme t ur city. I hpe yu have a great jurney here.
W: Thank yu.
5. M: Where is Mike? I haven’t seen him fr a lng time.
W: He has gne t Canada with his parents.
6. W: What are yu ging t d this afternn, Jhn?
M: I want t visit my grandparents, and I’ll buy them sme bananas.
7. M: We have n mney and the last bus has gne. Hw can we g hme?
W: Dn’t wrry. Tm will drive hme frm wrk at this time. We can ask him fr a ride.
8. W: I’m interested in math. Hw d yu like it?
M: I think it’s as bring as English. Histry is my favrite.
9. M: Where shall we meet?
W: Oh, we’ll meet at the gate f the park befre ging t the bus stp.
10. W: Why nt g t visit the Science Museum tday, James?
M: I’m afraid we can’t. It is nly pen frm 2 t 5 n Wednesday afternn.
W: Yu mean yu have t wait until tmrrw?
M: I think s.
聽第11段對話,回答第11、12小題。
W: Hi, Lewis! I’m s glad the hliday is finally here.
M: Me t. We’ve gt three days in a rw t enjy.
W: S, where’re yu ging?
M: I dn’t have any plans yet. Hw abut yu, Tina?
W: We’re ging hiking and camping in the muntains.
M: That sunds exciting!
W: Wuld yu like t jin us?
M: Hmm, let me think abut it. I’ll let yu knw later.
聽第12段對話,回答第13至15小題。
W: Yu lk sad. What’s the matter?
M: My wife was very angry with me.
W: Srry t hear that. What was she angry abut?
M: I came hme very late last night. I met an ld friend f mine.
W: Didn’t yu tell her abut that?
M: Yes, I did. But she just wuldn’t listen t me. She said that she hated when I came hme late.
W: Then, yu shuld have a heart t heart talk with her.
M: But she just wants me t cme back hme befre seven.
II 聽獨白,填信息。
Dlphins are animals in the sea. They live in grups,and speak t each ther in their wn language. In this way,they are like many ther animals. but dlphins are very different frm almst all land animals. Their brains are nearly the same size as humans,s they are the cleverest animals. And they live fr twenty t thirty years. Dlphins have teeth, and eat fish.They can grw t abut nine meters lng. Their nse is very lng. Like sme ther animals, dlphins use sund t find their way.They make sund t talk t each ther and t help find fd.Dlphins are friendly t peple. They ften save peple in the sea. S many peple like them. As an exchange student, I must admit (承認) that at first America was a big culture shck fr me.
I stayed with a hst family in a small twn. My hst parents rganized a lt f activities in my spare time s that I wuldn't miss hme r feel lnely.
Hwever, life was hard t get used t. My main prblem was with the language. I failed t understand much in the first few weeks because everyne spke s fast. Thugh I sn managed t get used t it. I still have prblems because they used a lt f idims (習語).
Anther difference was with the fd. My hst family always had bread, ptates and salad fr meals. I really miss the dumplings, rice and delicius dishes frm hme.
Schl was a big shck t. They d nt require students t wear unifrms, s students can wear almst whatever they like. Sme students have strange hairstyles (發型) as well. Sme students even have pink r purple hair!
--- By Brad Li
My dream was t see sme real snw, s during the Christmas hliday, we tk ur passprt and flew ver the Pacific t Calgary, Canada. We tk a bus t a ski resrt in the Canadian Rckies. As the bus climbed thrugh the muntains, we saw the thick snw n the trees. I was dying t get ut and play with it. At last, we reached the resrt and quickly jumped ut f the bus. This was ur first experience with snw. We were like little children --- we made snw balls, and threw them at ne anther. Then we check in at the htel.
The next day, we put n ur ski suits and glves, tk ur skis and went utside nt the snw. Our instructr tk us t a gentle slpe (斜坡), and shwed us sme basic skills. T be hnest, the first lessn was nt a great success. I kept n falling ver, and I had t hld n t a rpe t keep my balance (平衡).
Hwever, the next day, I nly fell ver a few times, and I managed t d a few rapid runs. I felt pleased with myself, and my instructr tld me I was ding much better. Althugh it was very cld, I spent mst f my hliday skiing. I had a wnderful time.
--- By Vanessa
And schl-aged children may need mre than 10 hurs f sleep a night.
Yur skin desn't lk gd.
And schl-aged children may need mre than 10 hurs f sleep a night.
Yur skin lks gd.
Experts say ur sleep becmes pr in ur 30s.
Signs yu may nt be getting enugh sleep.
Sleep and ur immune(免疫) system
相關試卷

2021年陜西省初中學業水平考試英語試題(word版 含答案): 這是一份2021年陜西省初中學業水平考試英語試題(word版 含答案),共22頁。試卷主要包含了完型填空,閱讀單選,補全短文7選5,完成句子,用單詞的正確形式完成短文,信息歸納,填寫適當的句子補全對話,書信作文等內容,歡迎下載使用。

浙江省寧波市鄞州區2021年初中學業水平模擬考試英語試題(word版 含答案): 這是一份浙江省寧波市鄞州區2021年初中學業水平模擬考試英語試題(word版 含答案),共9頁。試卷主要包含了閱讀理解,任務型閱讀,書面表達等內容,歡迎下載使用。

廣東省初中學業水平考試英語預測卷: 這是一份廣東省初中學業水平考試英語預測卷,共11頁。

免費資料下載額度不足,請先充值

每充值一元即可獲得5份免費資料下載額度

今日免費資料下載份數已用完,請明天再來。

充值學貝或者加入云校通,全網資料任意下。

提示

您所在的“深圳市第一中學”云校通為試用賬號,試用賬號每位老師每日最多可下載 10 份資料 (今日還可下載 0 份),請取消部分資料后重試或選擇從個人賬戶扣費下載。

您所在的“深深圳市第一中學”云校通為試用賬號,試用賬號每位老師每日最多可下載10份資料,您的當日額度已用完,請明天再來,或選擇從個人賬戶扣費下載。

您所在的“深圳市第一中學”云校通余額已不足,請提醒校管理員續費或選擇從個人賬戶扣費下載。

重新選擇
明天再來
個人賬戶下載
下載確認
您當前為云校通用戶,下載免費
下載需要:
本次下載:免費
賬戶余額:0 學貝
首次下載后15天內可免費重復下載
立即下載
  • 充值下載
  • 掃碼直接下載
  • 下載需要:0 學貝 賬戶剩余:0 學貝
    詳情
    學貝可用于下載教習網 400萬 精選資源 ,今日更新資源 4198
  • 詳情
    想免費下載此資料?完善資料,立得50學貝
    邀請好友助力,免費下載這份資料

    下載成功,按 Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

    若下載不成功,可重新下載,或查看資料下載幫助

    本次下載資源上傳者 [徃亊侞凨] 獲得現金收益 + 0.25元

    我也想賺收益

    95%的老師還下載了以下成套資源

    歡迎來到教習網

    • 400萬優選資源,讓備課更輕松
    • 600萬優選試題,支持自由組卷
    • 高質量可編輯,日均更新2000+
    • 百萬教師選擇,專業更值得信賴
    微信掃碼注冊
    qrcode

    微信掃碼,快速注冊

    注冊可領 50 學貝

    手機號注冊注冊可領 50 學貝
    手機號碼

    手機號格式錯誤

    手機驗證碼 獲取驗證碼

    手機驗證碼已經成功發送,5分鐘內有效

    設置密碼

    6-20個字符,數字、字母或符號

    注冊即視為同意教習網「注冊協議」「隱私條款」
    QQ注冊
    手機號注冊
    微信注冊

    注冊成功

    免費下載當前資料

    當前資料價值0元 下載需支付0學貝,您可以通過以下途徑免費下載

    方式一:邀請好友助力免費下載

    邀請 0 名好友關注我們即可免費下載

    微信掃一掃,將專屬邀請圖片發送給好友并關注我們,每任意邀請1人關注教習網即可獲得5學貝獎勵,獎勵秒到賬,多邀多得無上限,在個人中心可查看學貝明細

    方式二:上傳文檔換學貝免費下載

    上傳平時上課時使用的課件,教案,試卷資源換取學貝即可免費下載當前資料,還可獲取現金收益哦~了解詳情>>

    返回
    頂部
    亚洲精品第一国产综合_亚洲午夜理论中文字幕_丁香五月开心婷婷综合_欧美胖老太牲交大战